Vejr

Mandag bliver en tørvejrsdag i hele landet

Mange får også solen at se i dagens løb.

Langt om længe ser vejret ud til at stabilisere sig over Danmark - og mandag bliver den første dag i en række af tørvejrsdage.

Radar – nedbør i Danmark lige nu

Se radar for nedbør i hele Danmark i form af regn, sne eller slud. Vores onlinevejrkort viser, hvordan nedbøren har bevæget sig de seneste tre timer. Få en prognose for, hvor vejret er på vej hen. 

Se vores nedbørsradar her

Fra morgenstunden er der let frost flere steder, og der er også områder med tåge rundt omkring i landet.

Tågen vil fortsat drille mange steder i formiddagstimerne, men det forventes, at solen efterhånden bryder igennem tågen i før middag de fleste steder, selvom der er mulighed for, at det bliver relativt gråt vejr visse steder i landet.

Temperaturerne stiger gradvist til mellem 2 og 6 graders varme i dagens løb, hvor de højeste temperaturer vil forekomme i Jylland, mens det bliver lidt køligere øst for Storebælt.

Koldest bliver det de steder, hvor tågen ikke letter. Her kan temperaturerne forblive på omkring frysepunktet hele dagen.

Vinden bliver dagen igennem svag til jævn fra sydvest.

Dagen er tiltaget med to timer

Udover at solen kan komme frem på himlen i dagens løb, er mandag også dagen, hvor dagen er tiltaget med to timer de fleste steder.

Solen er med andre ord over horisonten to timer længere, end da vi havde vintersolhverv i december. Samtidig står solen nu ligeså højt på himlen midt på dagen, som den gør i starten af november.