Vejr

Her er der særligt gode muligheder for sol i dag

Dagen bliver med overvejende tørvejr, men i eftermiddag kan der komme enkelte dryp.

Stille og klart vejr har i løbet af natten givet os årets hidtil laveste temperatur.

Det skete ved Horsens, hvor termometret i nattens mulm og mørke raslede ned på minus 8,6 grader. Faktisk er det den laveste temperatur siden midten af december.

Temperaturen er steget en smule i løbet af morgenen og ligger generelt på mellem 3 graders frost og 5 plusgrader i de tidlige morgentimer.

I dagens løb kan temperaturen ramme 6 graders varme på en dag, der byder på en del skyer, men hvor der stedvis bliver mulighed for lidt solskin. Lidt regn kan dog også forekomme i eftermiddagstimerne.

Her starter dagen med solskin

Særligt over den østlige del af landet er der gode muligheder for noget morgensol. Længere mod vest starter dagen med overskyet vejr.

I løbet af formiddagen vil de mange skyer bevæge sig østover, og efterhånden også give mest skyet vejr øst for Storebælt. Dog vil man længst mod sydøst og på Bornholm fortsat have gode perioder med solskin.

Lidt sol og lidt regn i eftermiddag

Dagens mange skyer kommer fra en svag koldfront, der i eftermiddagstimerne passerer Danmark.

Over den sydlige halvdel af landet kan det give anledning til lidt smådryp i eftermiddag, men regnmængderne bliver i småtingsafdelingen.

Omvendt er der udsigt til, at det kan klare op i den nordlige del af Jylland med chance for lidt eftermiddagssol.

Temperaturerne topper generelt på mellem 3 og 6 graders varme – lunest bliver det mod nordvest. Det vil dog føles noget køligere, da vinden dagen igennem bliver jævn til frisk fra vestlig retning.

I aften og nattetimerne kan der være enkelte kig til stjernehimlen, men ellers forventes der fortsat at være en del skyer over Danmark.

Sammen med vinden er det med til at holde temperaturen over frysepunktet langt de fleste steder den kommende nat.