Vejr

Regnvejr rammer landet i dag

Lokalt kan der falde op omkring ti millimeter regn.

Efter en række tørvejrsdage i træk er det nu tid til at have paraplyen klar igen.

En front skal i løbet af onsdagen passere Danmark med regn til de fleste landsdele.

Dagen er imidlertid startet med tørvejr, men dog med en del skyer på himlen. Derfor vil mange opleve at stå op til temperaturer over frysepunktet.

Det er stort set kun øst for Storebælt, at man lokalt kan stå op til lidt let frost i morgentimerne.

Tørvejr frem til middag – her kan der komme sol

I det hele taget bliver det med tørvejr på programmet gennem hele morgenen og formiddagen.

De fleste vil opleve skyet vejr, men særligt over de østlige egne af landet er der fine muligheder for lidt solskin først på dagen.

Især langs kysterne bliver det noget blæsende med en frisk til hård vind fra sydvestlig retning dagen igennem.

Her falder regnen

I eftermiddag bliver det tid til at finde regntøjet frem i det jyske. Her lægger fronten sig til rette og giver regn i et bånd fra Djursland til Esbjerg.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på VEJR.TV2.DK eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. I vores app er det muligt at få udsendt et regnvarsel cirka 30 minutter inden regnens ankomst. 

Følg regnen her

Regnvejret bevæger sig kun langsomt mod sydøst, og derfor kan man lokalt få op mellem seks og ti millimeter regnvand i regnmålerne.

Over de østlige landsdele forventes det derimod at holde tørt hele eftermiddagen. Der bliver dog ikke plads til meget sol.

Temperaturen kommer op mellem nul og seks graders varme. Køligst bliver det mod øst, mens de højeste temperaturer vil blive målt mod nordvest.

Her kan det regne i aften

I aftentimerne ligger fronten en smule længere mod sydøst. Her er der udsigt til regn i et bånd fra det nordvestlige Sjælland til Sydjylland. I resten af landet vil det holde tørt.

Som aftenen og natten skrider frem, vil fronten efterhånden gå i opløsning. Dermed kan man på Lolland, Falster, Møn, Bornholm og i det nordligste Jylland komme helt tørskoet gennem onsdagsdøgnet.