Vejr

Her kan der komme slud- og snebyger

Der er risiko for tæt tåge og pletvis glatte veje.

De fleste står op til tørvejr fra morgenstunden, men alligevel er der faktisk en del byger over Danmark.

Bygerne befinder sig imidlertid primært over havet langs kystnære områder. Dermed er det kun få, der bliver ramt af en, der kan være med regn, slud eller sne.

Mens paraplyen kan blive hjemme, er det derimod en god ide med handsker og huer. Mange vil nemlig stå op til frostgrader på termometret.

Af den grund skal man være opmærksom på is- og sneglatte veje. Derudover er der i nattens løb dannet rimtåge med en sigtbarhed ned til omkring 100 meter, hvilket også kan påvirke trafikken.

Vinterlige byger

Morgentågen forventes at være lettet i løbet af formiddagen. Men netop derfor bliver formiddagen med overvejende skyet vejr og kun enkelte solstrejf gennem skydækket.

Til gengæld holder det stadig tørt mange steder. Det er kun langs kystnære områder, at der fortsat kan komme slud- og snebyger forbi, og navnlig i den sydlige del af Kattegat.

TV 2 VEJRETs radar kan du holde øje med, hvor bygerne befinder sig.

Frem til middagstid holder temperaturen sig omkring frysepunktet.

Gode chancer for sol

I eftermiddag bliver bygerne efterhånden færre og færre, og det er stort set kun på Sjælland, at man kan blive ramt af en vinterlig byge.

Resten af landet kan se frem til tørvejr og bedre chance for sol. Der forventes nemlig en opklaring med mulighed for nogen eller en del sol.

Temperaturen stiger en smule og topper med en til tre grader. Vind er der ikke særlig meget af, hvilket får elpriserne til at stige.

I aften er der udsigt til tørvejr i hele landet, mens temperaturen igen forventes at falde til under frysepunktet.

Dermed skal man stadig være opmærksom på glatte veje og lokal rimtåge.