Kold solskinsdag i vente

Enkelte slud- eller snebyger kan forekomme.

Efter en meget mild start på januar, er vejret i denne uge blevet mere normalt for årstiden.

Nedbøren har således fået et mere vinterligt islæt over sig, mens der igen måles frost ved enkelte vejrstationer.

Natten til onsdag har vinteren da også vist tænder, da der er faldet sne flere steder i Jylland og på Fyn. Særligt i Midt- og Sydjylland er der flere, som vil stå op til et pænt snedække.

Sneen kan man få lov til at nyde i stort set tørvejr. Der er nemlig udsigt til en onsdag med solskinsvejr til de fleste og kun enkelte byger.

Her kan der komme snebyger

I langt det meste af landet starter onsdag ud med tørvejr. Men i Nordjylland står den dog på en del slud- eller snebyger i morgentimerne.

Som morgenen og formiddagen skrider frem, vil det efterhånden også holde mest tørt i det nordjyske.

Dermed er der udsigt til en formiddag, der byder på tørvejr til mange og perioder med nogen eller en del sol. Imidlertid kan der stadig forekomme enkelte slud- eller snebyger i Jylland.

TV 2 VEJRETs radar kan du se, om der er en byge i nærheden af dig.

Flot eftermiddag

Det pæne vejr fortsætter i eftermiddagstimerne, hvor alle får mulighed for at se noget til solen. En helt lokal snebyge i Jylland kan dog ikke udelukkes.

Temperaturmæssigt er der udsigt til den hidtil koldeste januardag i år. Når det bliver varmest, ligger temperaturen på tre til fire grader.

Vinden bliver jævn til frisk fra sydvestlig retning, hvilket vil få det til at føles som frostgrader dagen igennem. Så det er med at pakke sig godt ind i det varme tøj, hvis man skal ud at nyde dagens solskinsvejr.

I aften fortsætter det med at holde mest tørt, mens vinden aftager en smule.

Temperaturen falder til omkring frysepunktet, og særligt i Jylland vil der være let nattefrost rundt omkring.