Vejr

Her er der bedst chance for solskin i dag

I aften skal et nyt regnvejr passere landet.

I denne uge har det ene regnvejr efter det andet passeret landet, men fredag er der for en kort stund tid til en puster.

Der er nemlig udsigt til en dag med stort set tørvejr. I nogle landsdele er der endda gode muligheder for lidt kig til solen.

Dagen er dog begyndt med enkelte spredte regnbyger, men de vil i løbet af morgentimerne drive over, og efterhånden vil det holde helt tørt.

Allerede i aften bliver fredagens tørvejr afsluttet, når et udbredt regnvejr skal forbi landet.

Enkelte regnbyger

Der kan i løbet af formiddagen dukke en helt lokal regnbyge op, men overordnet set bliver det med tørvejr.

Der vil være en del skyer på himlen, men særligt over de østlige landsdele er der i formiddagstimerne gode muligheder for lidt eller nogen sol.

Vinden er fra dagens begyndelse frisk til hård fra sydvestlig retning, men er dagen igennem tiltagende.

Lunt, men blæsende

I eftermiddag holder det fortsat tørt, med der bliver dog ikke meget plads til solen. Enkelte solstrejf er stadig muligt mod øst, mens de vestlige landsdele får en noget grå affære.

Til gengæld er det relativt lunt for årstiden. Gennem de lyse timer ligger temperaturen nemlig på 5 til 6 graders varme.

Det vil dog føles som om, at temperaturen ligger omkring frysepunktet, da det blæser med en hård vind til kuling fra sydlig retning.

Regn og varme rammer Danmark

I de tidlige aftentimer går et regnvejr i land i den vestlige del af Danmark. Regnvejret skal passere landet i løbet af aftenen og natten.

Med regnvejret følger markant varmere vejr. Sidst på aftenen kan temperaturen lokalt være steget til omkring 10 graders varme.

Samtidig bliver det en overgang endnu mere blæsende – måske med vindstød af stormstyrke langs den jyske Vestkyst.