Vejr

En lang række af gråvejrsdage slutter mandag

Endnu en dag med mange skyer, let tøvejr og kun stedvis regn.

Mandagen begynder med samme vejrtype, som vi havde hele sidste uge. Vi kan derfor se frem til en dag med overskyet vejr og kun stedvis regn.

Mandagen er begyndt med temperaturer over frysepunktet i hele landet, og temperaturerne ændrer sig meget lidt frem til i aften. Termometrene vil generelt placere sig mellem 2 og 5 grader, og vinden er op til frisk fra nordøst.

Ligesom de foregående dage kan det regne en smule i perioder. Risikoen for at gå ud i regnvejr er størst på Bornholm, Møn og Falster.

Dagens vejrændring kommer fra nord, hvor det klarer delvist op. Der kan blive en lille smule eftermiddagssol i nordvest, og i aften vil det mere klare vejr betyde, at frosten ankommer.

Sidst på aftenen vil det være frostvejr i hele den nordlige halvdel af Jylland, mens det fortsat er tøvejr i syd og øst.

Den kommende nat når temperaturen ned mellem minus 2 og minus 5 grader i store dele af Jylland. Der er risiko for frysende våde vejbaner i Jylland, mens skyerne forsat vil virke som en dyne i Østdanmark.

Tirsdag med sol og efterhånden slud- og snebyger

Tirsdag vil mange opleve perioder med sol, og i modsætning til den seneste tid kommer vinden fra nord. Det betyder lokale byger, som kan være med slud og sent på tirsdagen også sne.