Vejr

Sol og byger på programmet i dag – sådan fordeles det

Helt lokalt kan torsdagens byger være med slud.

Kalenderen siger nu 1. december, og julemåneden kan nu for alvor indfinde sig med julefrokoster, gaveindkøb og andre traditioner.

Samtidig er det også begyndelsen på kalendervinteren, der for årstiden starter med relativt normale temperaturer.

Her fra morgenstunden ligger temperaturen i hele landet på mellem 2 graders frost og 4 graders varme. Koldest er det i den nordvestlige del af Jylland, der har budt på klart vejr i løbet af natten.

Ellers er der udsigt til en dag, hvor temperaturen forventes at toppe med omkring 5 grader. Derudover bliver det en dag, hvor solen nogle steder har gode betingelser, mens man andre steder starter vinteren ud med byger.

Her kommer der mest sol

Når solen står op fra cirka klokken 08.00, er det især i det jyske, at man vil få glæde af vores skinnende nabo. Særligt i den nordlige og vestlige del af Jylland er der udsigt til nogen eller en del sol i morgen- og formiddagstimerne.

I resten af landet holder det overvejende overskyet, men man kan være heldig at få enkelte solstrejf i dagens løb.

Dagen er startet med overvejende tørvejr, men på Djursland og Sydhavsøerne er der fra morgenstunden enkelte byger, der lokalt kan være med slud.

Flere skyer

I eftermiddag er der fortsat mulighed for solskin flere steder i Jylland. Dog ser det ud til, at solen får lidt mindre plads på himlen, da der forventes flere skyer.

Der er stadig risiko for lokale regnbyger. De dannes over Kattegat og Østersøen, og dermed er det især de østvendte kyster, som kan bliver ramt.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. I vores app er det muligt at få udsendt et regnvarsel cirka 30 minutter inden regnen ankommer. 

Følg regnen her

Temperaturen topper generelt med 4 til 5 grader, mens vinden er let til jævn fra østlig retning.

I aften står den fortsat på spredte byger, men de fleste vil opleve tørvejr.

Temperaturen falder i aftenen og nattens løb ned til mellem 1 og 3 grader, men kan i det centrale Jylland endnu engang kravle under frysepunktet.