Vejr

Onsdag byder på gråvejr og enkelte regnbyger

Man kan dog være heldig at se lidt til solen i dagens løb.

November er ved at lakke mod enden, og det bliver såmænd med klassisk gråt efterårsvejr, at vi vinker farvel til november og efteråret som helhed.

Der er nemlig udsigt til en onsdag, der byder på overvejende gråvejr. Enkelte regnbyger kan forekomme i dagens løb, men ellers vil det holde mest tørt.

Derudover kan man være heldig at se lidt til solen, men det er dog skyerne, som bliver den dominerende faktor på himlen.

Her er solchancerne bedst

Fra morgenstunden ligger temperaturen på mellem 3 og 5 grader i stort set hele landet.

Lokalt er der dog gået huller i skydækket, hvilket har sendt temperaturen ned i nærheden af frysepunktet.

I skrivende stund er det koldest i Nordjylland med under 1 grad, mens nattens absolut laveste temperatur er målt ved Abed på Lolland med 0,2 grader.

Hullerne i skydækket er et tegn på, at der i løbet af dagen er mulighed for lidt kig til solen. Bedst chance for solskin finder man nok over de vestlige dele af landet.

Mest tørt, men regnbyger kan forekomme

Dagen byder på mest tørvejr, men lokalt kan man blive ramt af en regnbyge. Størst risiko for regnbyger finder man over den østlige del af landet, hvor risikoen for regn formentlig er størst fra midt på eftermiddagen.

Men generelt er det i alle landsdele, at der kan smutte en lokal regnbyge forbi. Nedbørsmængderne er dog i småtingsafdelingen.

Husk, at du på TV 2 VEJRETs radar altid kan orientere dig om, hvor den nærmest byge befinder sig.

Temperaturen ændrer sig ikke meget i løbet af dagen, og ligger i hele landet på mellem 4 og 6 grader, når det bliver varmest. I forhold til de seneste par dage er vinden aftaget noget, og blæser med en let til jævn vind fra øst.

I aften er der udsigt til, at det i store dele af Jylland kan klare en smule op. Det resulterer i, at temperaturen den kommende nat falder til omkring frysepunkt i den vestlige del af landet.

Længere mod øst er det fortsat gråt med lokale regnbyger.