Vejr

Her kommer der flest regnbyger i dag

Tirsdag bliver endnu en grå og kølig efterårsdag.

En front gav en regnvåd start på ugen, hvor man i en stor del af Jylland fik op mellem 10 og 20 millimeter regn mandag.

Tirsdag er det endnu engang tid til at have regnjakken klar. Den selvsamme frontzone ligger nemlig fortsat over den vestlige del af landet og giver i morgentimerne lidt regn over det sydlige Jylland og Vestfyn.

Ellers er det overvejende tørvejr, som mange vil stå op til. Til gengæld kan det blive en noget hård cykeltur til job eller skole, da det fortsat blæser med en frisk til hård vind fra sydøst.

Her rammer bygerne

Ligesom mandag er det nok engang den vestlige del af landet, der har udsigt til flest regnbyger tirsdag.

De fleste regnbyger forventes at ramme det sydlige og østlige Jylland samt det vestlige Fyn. Det er dog ikke meget regn, der kommer ud af bygerne i dag, da der blot kommer op mellem to og fire millimeter regn de vådeste steder.

I resten af landet holder det stort set tørt, men enkelte smådryp kan forekomme i dagens løb.

Efterhånden mest tørt

I eftermiddag klinger regnbyger så småt af, og der er udsigt til stort set tørvejr i hele landet. Fortsat kan der dukke en enkelt regnbyge op, men det overordnede billede er, at det efterhånden holder tørt.

TV 2 VEJRETs radar kan du dagen igennem holde øje med, om der er en regnbyge i nærheden af dig.

Temperaturen er blevet skruet en smule ned og topper i dagens løb med mellem 4 og 6 grader. Vinden vil dog være frisk til hård fra østlig retning dagen igennem, hvilket vil få det til at føles noget køligere, end hvad termometret viser.

I aften kan der fortsat være enkelte smådryp i luften, men ellers vil det holde overvejende tørt.

Temperaturen falder ikke meget i de mørke timer og vil på grund af de mange skyer holde sig på mellem 2 og 4 grader natten igennem.