Vejr

Smukt solskinsvejr fortsætter de næste dage

Nætterne bliver kolde, men dagtemperaturerne kan nå 17 grader med masser af sol.

Køligere luft har indfundet sig over Danmark, men solen har fortsat magt, og de næste dage kan vi nyde tørt og ret solrigt septembervejr.

Selvom nætterne bliver kolde, så vil vi i dagtimerne opleve behageligt og smukt vejr.

Højtryk sørger for pænt vejr

De næste dages behagelige vejr skyldes tilstedeværelsen af et højtryk, der opbygges sydvest for Danmark, og som tirsdag og onsdag er med til at stabilisere vejret over Danmark.

Med et højtryk i nærheden kan vi forvente, at der kun kommer enkelte byger, der vil være mere sol og færre skyer, og vindforholdene bliver generelt rolige.

Det er opskriften på kolde nætter på denne årstid, men også pænt vejr i dagtimerne.

Op til 17 grader

Med solens hjælp vil temperaturen stige relativt hurtigt i morgen- og formiddagstimerne, og ud på eftermiddagen vil der mange steder kunne opleves mellem 16 og 17 graders varme.

Kombineret med relativt få skyer og ret rolige vindforhold vil man sagtens kunne nyde septembersolens varme.

Navnlig tirsdag og onsdag bliver meget pæne dage med masser af sol, mens der fra torsdag formentlig vil komme lidt flere skyer på himlen – især over den vestlige del af Danmark.

På fredag har vi efterårsjævndøgn, hvilket markerer overgangen til vinterhalvåret, og herfra er prognoserne lidt mere usikre. Måske kommer der en overgang lidt regn i weekenden, men andre prognoser viser, at det tørre og ganske pæne vejr fortsætter.