Vejr

Pænt sensommervejr over Danmark

Temperaturen kommer op omkring 20 graders varme, og solen får i perioder god plads på himlen.

Det lune og til tider solrige sensommervejr befinder sig fortsat over Danmark mandag.

Et højtryk over det sydlige Skandinavien sikrer således stadig stabilt og tørt vejr, hvilket giver en pæn start på den nye uge.

Men fronter lurer vestpå, og de vil allerede mandag vise sig frem ved at sende et område med skyer ind over landet. De forventes dog en stor del af tiden at være højtliggende tynde skyer, hvor solen godt kan skinne igennem.

Dermed er der udsigt til en lun mandag med nogen eller en del sol.

Solrig start på dagen

Mandag er kommet ganske solrigt ud af starthullerne. Fra morgenstunden er det kun den sydlige del af Jylland og Fyn, at der hænger nogle morgenskyer. I resten af landet står den på fuld sol.

I løbet af formiddagen vil skyområdet brede sig ud over landet, men der vil fortsat være mulighed for at nyde nogen eller en del sol i hele landet.

Lunt er det også mandag morgen med mellem 12 og 18 grader. I løbet af formiddagen stiger temperaturen til omkring 20 grader.

Pæn, men lidt blæsende eftermiddag

I eftermiddag er det fortsat med tørvejr og solskin. Solen kan i perioder fremstå sløret på grund af de højtliggende skyer, men det ændrer ikke på, at der er udsigt til en sensommerlig eftermiddag.

Temperaturen får et lille nøk opad og topper med mellem 19 og 22 grader. Det er dog med at finde lidt læ, da det bliver en smule blæsende med en jævn til frisk vind fra østlig retning.

I aften står den fortsat på tørvejr med chance for lidt aftensol.

Temperaturen falder kun langsomt efter solnedgang, da der vil hænge en del skyer over dansk område i aftentimerne.