Vejr

Det varme sommervejr fortsætter, men regn- og tordenbyger lurer

Det bliver fortsat meget varmt de næste dage, men der er risiko for skybrud i næste uge.

Sommervejret viser sig fra sin absolut pæneste side med skyfrit vejr, rolige vindforhold og temperaturer, der for anden dag i træk har nået 30 grader.

Radar – nedbør i Danmark lige nu

Se radar for nedbør i hele Danmark i form af regn, sne eller slud. Vores onlinevejrkort viser, hvordan nedbøren har bevæget sig de seneste tre timer. Få en prognose for, hvor vejret er på vej hen. 

Se vores nedbørsradar her

Det meget varme sommervejr fortsætter ufortrødent de næste mange dage, men atmosfæren over Danmark begynder at blive mere ustabil.

Det giver en forhøjet mulighed for regn- og tordenbyger, der i løbet af næste uge kan give skybrud flere steder i landet.

I første omgang kan vi dog trygt og roligt nyde resten af lørdagen, der byder på solrigt vejr og op til 31 grader i eftermiddag.

Søndag bliver også en smuk og varm sommerdag, men i dagens løb kan der komme flere skyer, og en helt lokal byge kan ikke udelukkes. Det bliver fortsat meget varmt med op til 30 til 31 grader, når det er varmest.

Ny uge kan byde på skybrud og tropenætter

Når luften er ustabil, betyder det, at der let kan dannes byger, der kan blive kraftige, hvis luften er varm og fugtig. Begge ingredienser er til stede mandag, og derfor kan dagen ende med kraftige byger flere steder.

Sandsynligvis vil dagen starte med pænt vejr, men i løbet af dagen kan uvejrsskyer vokse frem. Hvor risikoen for skybrud er størst, er endnu for usikkert til at spå om, men vær forberedt på, at eftermiddagen kan byde på kraftige byger.

Temperaturerne fortsætter dog med at være særdeles høje, og det er igen muligt at nå 29 til 30 grader om eftermiddagen.

Fra tirsdag til torsdag kan der fortsat komme kraftige byger med risiko for skybrud, men varmen fortsætter med 27 til 29 grader.

Igen er detaljerne om de potentielle uvejr usikre, men usikkerheden mindskes, når vi nærmer os de pågældende dage.

Med flere skyer og mere fugtig luft vil nattemperaturerne blive højere, og der er mulighed for lokale tropenætter.