Vejr

Regnvejr rammer Danmark onsdag

Men først i aften. Indtil da vil det holde stort set tørt.

Onsdag er kommet fra land med masser af sol mange steder.

Men sådan slutter onsdagen langt fra. Et lavtryk tager nemlig turen nord om Danmark, hvilket til aften sender et udbredt regnvejr ind over landet.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. I vores app er det muligt at få usendt et regnvarsel cirka 30 minutter inden regnen ankommer. 

Følg regnen her

Inden regnen ankommer, venter der en kølig og blæsende dag, der dog har perioder med god plads til solen.

Hæderlig formiddag

Specielt formiddagen ser ud til at blive dagens pæneste tidspunkt for de fleste. Her venter der tørvejr og mulighed for nogen eller en del sol.

Temperaturen ligger dog kun på mellem 15 og 17 grader. Med en jævn til frisk vind fra vestlig retning vil det føles køligt at være udenfor. Lidt solskin og lidt læ kan imidlertid hjælpe på det.

Skyer fra vest

I eftermiddag begynder der efterhånden at blive mere overskyet fra vest. Det er et forvarsel om aftenens regnvejr, der ankommer til Jylland sidst på eftermiddagen.

Over de østlige landsdele vil der fortsat være god plads til solen.

Temperaturmæssigt bliver det med 15 til 19 grader, når det er varmest.

Udbredt regn

Onsdag slutter våd med et udbredt regnvejr.

I første omgang er det især Jylland og Fyn, der kan se frem til en regnvåd aften. Men sidst på aftenen og i løbet af natten vil regnvejret brede sig til hele Danmark.

Først torsdag morgen ventes regnen at slippe landet.