TV 2 VEJR udvider varsel for skybrud og torden

Nu indbefatter varslet for skybrud og torden også en stor del af det østlige Danmark.

Søndag morgen udsendte TV 2 VEJR et varsel om skybrud og torden for Nordjylland og Østjylland.

Dette varsel er netop blevet udvidet, så det nu også indbefatter en stor del af Østdanmark.

For Nordjylland og Østjylland er varslet gældende i perioden søndag klokken 14.00 til 20.00, mens der er varslet for det Sydfynske Øhav, Lolland, Falster, Møn og Sjælland i perioden søndag klokken 20.00 til mandag klokken 03.00.

Skybrud er defineret ved minimum 15 millimeter nedbør på 30 minutter og kan blandt andet risikere oversvømmede kældre og viadukter.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på VEJR.TV2.DK eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. I vores app er det muligt at få udsendt et regnvarsel cirka 30 minutter inden regnens ankomst. 

Følg regnen her

Sådan rammer de kraftige tordenbyger

Mens det meste af landet kan se frem til en pæn eftermiddag med nogen eller en del sol, står den omvendt på en del byger i det nordlige og østlige Jylland.

De intense eftermiddagsbyger dannes i en lind strøm fra Århus til Skagen. Først tidlig aften vil tordenbygerne begynde at dø ud.

Herefter kommer der et par timer uden så meget bygeaktivitet, men ud på aftenen kommer et nyt område op over Danmark med kraftige tordenbyger.

De rammer de østlige landsdele og slipper først landet natten til mandag.

Husk, at du kan orientere dig om, hvor bygerne befinder sig på TV 2 VEJRs radar her.