Vejr

Kraftigt haglvejr fik tag på supermarked i Mexico til at kollapse

Kunderne i et mexikansk supermarked måtte søge i sikkerhed, da et tag pludselig brød sammen.

Det er nok de fleste bekendt, at hagl kan forårsage alvorlige skader. Men det er sjældent, at det går så galt, som det gik søndag i supermarkedet Soriana i det sydvestlige Mexico City.

En enorm mængde hagl piskede ned over bygningen, indtil vægten af de mange hagl til sidst fik taget til at bryde sammen.

Øjenvidner beretter ifølge nyhedsbureauet Reuters om, at det ødelagte bliktag var omkring 35 meter langt og 25 meter bredt, og at taget fik flere af supermarkedets reoler til at vælte.

En del af supermarkedets vinduer ud mod gaden blev også knust ved hændelsen.

Haglvejret var udbredt over hele byen, og der er videoer, der viser, hvordan biler og busser trænger sig igennem et tykt søle af hagl.

Haglene skabte flere steder kaos i trafikken, da hagl og regnvand begyndte at flyde ned ad gaderne som floder.

Også for fodgængere var det meget vanskeligt at komme frem. I modsætning til sne er der her tale om en blanding af vand og is, som er meget besværlig at gå i.

Der er ingen meldinger om omkomne ved det kraftige haglvejr, men ifølge Daily Mail brækkede en person i supermarkedet det ene kraveben, da taget pludselig brød sammen.

At det ikke gik værre skyldtes, at taget viste tegn på, at det var ved at gå galt, så folk søgte ned i den anden ende af butikken.