Vejr

Blæsende og kølig torsdag med hurtige byger

Ligesom de foregående dage kommer der intense byger, men de er kortvarige, og i eftermiddag klarer det op i syd.

Der er ikke brug for sommertøj på kalenderens anden sommerdag. Faktisk går vejret i den forkerte retning. De steder, hvor man er stået op til sol, bliver det efterhånden overskyet, der kommer byger, og vinden er også tiltagende.

Torsdagen er begyndt med sol i øst, men i løbet af morgenen bliver det overskyet. Kun på Bornholm bliver formiddagen solrig.

De foregående tre dage har vi i Danmark observeret skybrud, men det kommer ikke til at ske torsdag. Der kommer igen nogle intense byger, men de bliver mindre våde end de foregående dage og meget mere kortvarige.

De fleste vil opleve et par byger i løbet af dagen. Bygerne vil generelt kun give regn i 5 til 15 minutter.

Vinden tiltager til jævn til frisk vestenvind, ved Jammerbugten bliver vinden dog op til hård. Temperaturerne vil i eftermiddag placere sig mellem 12 og 16 grader.

Bygerne ebber ud og solen kommer frem

I løbet af eftermiddagen ebber bygerne ud, og det begynder at klare op. Især i syd kommer der nogen sol i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Vejret vil herefter dreje over imod det sommerlige.

Weekenden byder på sommervejr. Svag vind, 18 til 23 grader og meget sol. 2. pinsedag er vejret lidt mere usikkert. Det fortsætter med varme, men måske kommer der enkelte byger sidst på dagen.