Vejr

Her rammer bygerne onsdag

En pæn start på onsdagen bliver i løbet af dagen afløst af flere skyer og lokale byger.

Rent vejrmæssigt venter der en noget blandt onsdag.

Til en begyndelse er dagen flere steder startet med tørvejr og en del morgensol. Det er kun nordjyderne, som i morgentimerne kan stå op til en enkelt lokal regnbyge.

Ellers venter der en morgen og formiddag, der står på nogen eller en del sol.

Det tørre og til tider solrige forårsvejr varer dog ikke hele dagen. Af to omgange vil der nemlig komme spredte regnbyger ind over landet.

Første omgang ventes i eftermiddagstimerne, mens anden omgang forventes at ankomme sent onsdag aften.

Nyd formiddagen

Især formiddagen ser ud til at blive ganske fornuftig, hvor man specielt i de østlige landsdele kan se frem til en del sol flere steder.

Eneste malurt i bægeret er, at vinden er tiltagende. Ellers er det først allersidst på formiddagen, at der kan begynde at dukke lokale regnbyger op.

Temperaturen ligger i formiddagstimerne på mellem 12 og 15 graders varme.

Her rammer bygerne i eftermiddag

Onsdag eftermiddag ser noget mere broget ud med spredte byger.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. I vores app er det muligt at få usendt et regnvarsel cirka 30 minutter inden regnen ankommer. 

Følg regnen her

Især i Kattegatområdet vil der i eftermiddagstimerne være en del regnbyger på programmet. Lokalt kan de være kraftige.

I nedenstående Danmarkskort er der tegnet en sort cirkel, der viser, hvor der er størst mulighed for at få en regnbyge forbi. Ellers kan man på TV 2 VEJRs radar altid orientere sig om, hvor bygerne befinder sig.

Temperaturmæssigt bliver det 15 til 17 grader, når det bliver varmest.

Det bliver dog ret blæsende med en frisk til hård vind fra sydvest. Derfor vil det nok ikke føles helt så lunt, som termometret viser.

Nye forsyninger venter i aften

Sidst på eftermiddagen og et stykke ud på aftenen ventes der tørvejr i langt det meste af landet. Imidlertid vil det være med en del skyer på himlen. Kun Bornholm kan se frem til at få en solrig afslutning på onsdagen.

Når mørket begynder at lægge sig, vil en front gå i land med en del regnbyger, der lokalt kan være kraftige. Fronten bevæger sig på tværs af landet i løbet af de sene aftentimer og natten til torsdag.

Temperaturen holder sig over 10 grader gennem hele aftenen og natten.