Vejr

Her kan solen titte frem onsdag

Generelt skal man dog forberede sig på skyet vejr med lidt regn hist og her.

Man skal ikke lægge regntøjet for langt væk onsdag, men omvendt er der også mulighed for, at solen kan vise sig på himlen i løbet af dagen.

Radar – nedbør i Danmark lige nu

Se radar for nedbør i hele Danmark i form af regn, sne eller slud. Vores onlinevejrkort viser, hvordan nedbøren har bevæget sig de seneste tre timer. Få en prognose for, hvor vejret er på vej hen. 

Se vores nedbørsradar her

En svag koldfront skal passere Danmark i dagens løb, og det er i forbindelse med den, at der er mange skyer, regn hist og her, og at det er ret så blæsende fra vest.

Der bliver heldigvis ikke tale om store mængder regn, men det er nok til, at turen til arbejde kan blive våd, hvis man ikke er klædt ordentligt på.

De fleste steder vil det dog bare forblive overskyet, men tørt, og så vil man mærke, at det er ret blæsende.

Vinden bliver jævn til hård fra vest, og ved kysterne kan vindstødene nå kulingstyrke.

Til gengæld er det også - nok engang - ganske mild luft, der blæser ind over Danmark, og det medfører dagtemperaturer, der når op mellem fem og syv grader.

Lyspunkter mod nord

I dagens løb bevæger fronten sig så langt mod øst og sydøst, at det kan efterhånden begynde at klare op fra nord og nordvest.

Det betyder, at man i Nordjylland efterhånden kan få solen at se mange steder, og inden solnedgang vil solen formentlig også titte frem på Djursland og øerne i Kattegat. Det kan heller ikke udelukkes, at der kan komme enkelte solstrejf i den nordlige del af Sjælland.

Det ustadige vejr fortsætter de næste dage, og torsdag bliver det særdeles blæsende.