Vejr

Tåget start på onsdagen, men her kan der komme sol senere

Især den vestlige del af landet får det mildt med op til 7 graders varme.

Onsdag morgen er der meldinger om tåge og dis mange steder.

Især i Østjylland, Sydjylland, Vestsjælland og på Fyn kan man stå op til tæt tåge med en sigtbarhed ned til 100 meter. Derfor skal man være ekstra opmærksom ude i morgentrafikken.

Tågen forventes først for alvor at lette i løbet af formiddagen.

Herefter venter en dag med en del skyer på himlen, men også med mulighed for lidt eller nogen sol.

Temperaturen kommer op mellem 3 og 7 graders varme.

Her kommer der mest sol

I takt med at tågen i løbet af formiddagen forsvinder, vil en opklaring efterhånden vinde indpas med mulighed for sol.

Bedste chancer for solskin vil der være over de østlige landsdele, mens der længere mod vest vil være flere skyer på himlen. Det er samtidig over de vestlige egne, at tågen forventes at hænge ved i længst tid.

Der forventes tørvejr over hele linjen.

Allerede fra formiddagen er der temperaturforskel på tværs af landet. Lunest er det mod vest med 4 til 6 graders varme, mens det er køligst mod øst med blot et par grader på termometret.

Flere skyer og tiltagende vind i eftermiddag

I eftermiddag får solen mindre plads på himlen, da flere skyer forventes at drive ind over landet. Dermed er der kun sporadiske kig til solen i det meste af landet. På Bornholm er der dog fortsat fine chancer for sol.

Temperaturen får et lille nøk op og kan komme op på 7 graders varme. Noget køligere er det mod øst med 2 til 4 graders varme.

Vinden vil generelt være let til jævn fra vestlig retning. Men også vindhastigheden vil i løbet af eftermiddagen få et lille nøk opad.

Til aften er det overskyet i det meste af landet, mens det milde vejr efterhånden også slår igennem længere mod øst. Temperaturen i aften ligger således på mellem 5 og 7 graders varme i hele landet.

Derudover kan især Nordjylland og Bornholm mærke den tiltagende vind i aften. Her vil det blæse med op til en hård vind fra vest.