Vejr

Onsdag bliver en mild gråvejrsdag

Enkelte steder kan man være heldig at se solen til formiddag.

Efter to dage, hvor solen har vist sig frem på himlen, byder vejrmenuen nu igen på mange skyer - og lidt regn af og til.

Radar – nedbør i Danmark lige nu

Se radar for nedbør i hele Danmark i form af regn, sne eller slud. Vores onlinevejrkort viser, hvordan nedbøren har bevæget sig de seneste tre timer. Få en prognose for, hvor vejret er på vej hen. 

Se vores nedbørsradar her

Mild og fugtig luft blæser ind over Danmark fra vest, og det har sikret store dele af landet en for årstiden lun morgen med temperaturer generelt mellem fem og ni grader.

Langt de fleste steder i landet er himlen overtrukket af skyer, men længst mod øst kan der være lidt huller i skyerne - og her kan man være heldige at få korte glimt af den lavtstående sol.

Det gælder især på Bornholm, hvor der kan være lidt sol i formiddagstimerne.

Ellers skal vi ikke sætte næsen op efter meget sol, for det meste af dagen vil det være gråt og flere steder også diset vejr.

Dagen igennem vil temperaturerne i hele landet ligge mellem otte og ti grader, og vinden vil være jævn til hård fra vest og nordvest.

Selvom det mestendels vil være tørvejr, kan der være lidt finregn i luften flere steder dagen igennem.

I løbet af eftermiddagen nærmer en front sig Jylland fra Nordsøen, og efterhånden kan der komme mere udbredt regn på de kanter. Først i de mørke timer vil regnvejret brede sig længere mod øst.