Vejr

Endnu en mild novemberdag er i vente

Lørdagen bliver mest overskyet, men i løbet af dagen kan der komme enkelte solstrejf.

Endnu en mild novembernat er ved at lakke mod enden.

Laveste temperatur blev 7,6 grader, mens termometret flere steder i den sydlige del af landet har været over 10 grader hele natten. Ikke helt så mild som natten til fredag, men stadig meget mild for en nat på denne årstid.

Og de lune vinde fortsætter i løbet af lørdagen.

Et højtryk syd for landet sender nemlig fortsat mild luft op over Danmark. Som dagen skrider frem får det temperaturen op mellem 10 og 12 graders varme i hele landet. Noget over det normale for november.

Men da luftmassen også er fugtig, bliver det igen en dag med mange skyer og kun lidt sol. Enkelte spredte byger vil kunne dukke op i dagens løb.

Formiddagen byder på mest tørvejr

Solen står op mellem klokken 7.42 og 8.15. På samme måde som at mange danskere sikkert vil blive under dynen et stykke tid, så forbliver solen ligeledes bag en dyne af skyer.

Kun de sydligste egne kan være heldig at se lidt til solens stråler.

I resten af landet bliver det gråvejr, men dog primært tørvejr. Eneste undtagelse er det nordligste Jylland, der kan få lidt dryp fra oven fra en gennemgående varmfront.

Byger i eftermiddag

I eftermiddagstimerne kan der efterhånden gå lidt huller i skydækket. Det bliver ikke til mange minutters sol, men muligheden er der for at se den.

Til gengæld kommer der byger ind fra vest. Især de vestlige og sydlige landsdele kan få spredte byger i eftermiddag.

TV 2 VEJRETs radar kan du altid orientere dig om der er en byge på vej.

Vinden bliver i eftermiddag frisk til hård fra vestlig retning med vindstød op til hård kuling. Derfor føles det nok ikke helt så mild, selvom termometret siger op mellem 10 og 12 graders varme.

Kølig nat i vente

I aften fortsætter gråvejret med 9 til 10 graders varme.

I aftenens løb forventes en koldfront dog at gå i land. Især i Jylland kan det en overgang give mere sammenhængende regn i de mørke timer.

Herefter strømmer køligere luft ned over landet, som i løbet af den kommende nat lokalt kan få temperaturen ned omkring 3 grader.