Vejr

Husk paraplyen - her kommer regnen til at vælte ned i eftermiddag

Nyt regnvejr er på vej, og måske kommer der mest til København.

Onsdagen begynder med stedvis sol, men især Østdanmark får regn senere på dagen. Nedenstående prognose viser, at især Sjælland, Falster og Møn står for skud. Her kan man generelt forvente mellem 5 og 15 millimeter regn - i Københavnsområdet endda en smule mere.

Regnfuldt i løbet af eftermiddagen

Morgenen er begyndt meget forskelligt. Nogle steder på Sjælland er det koldt med 5 grader, mens man de fleste steder har cirka 10 grader. I eftermiddag vil hele landet ende på omkring 15 grader.

Der er stedvis lidt morgentåge, men det er snart overstået. I formiddag vil mange få lidt sol, men senere på formiddagen kommer der flere skyer.

I eftermiddag trækker et regnområde op fra syd, og allerede først på eftermiddagen kommer der regn til Lolland, Falster og Møn. Senere vil regnen brede sig til Sjælland. På nedenstående grafik ses regnen klokken 16, hvor den dækker det meste af Østdanmark.

Prognoserne peger på, at der kommer mest regn i Danmarks mest befolkningstætte område. København og Nordsjælland kan forvente mellem 15 og 20 millimeter regn sen eftermiddag og aften.

Aftenregn til både Nordjylland og Sønderjylland

Til aften når dette regnområde også Nordjylland og breder sig mod øst til Bornholm.

Samtidig ankommer et nyt regnvejr i syd. Det er den linje, som man kan se over Sydjylland, Sydfyn og Lolland.

Dette regnområde hører sammen med et lavtryk lige vest for Danmark. Lavtrykket løber i nat og torsdag ind over Danmark. Torsdag bliver derfor også regnfuld - og i syd også meget blæsende.