Vejr

Flot sensommervejr onsdag - og det flotte vejr kommer tilbage igen i weekenden

Vejret torsdag står i skarp kontrast til onsdagens sensommervejr, men heldigvis kommer det gode vejr snart igen.

Onsdagen har for de fleste budt på meget flot sensommervejr med få skyer på himlen og op til 21 grader.

Torsdag varsler TV 2 VEJRET derimod kraftige vindstød, som kan nå stærk storm. Således starter vinterhalvåret med en ordentlig omgang efterårsvejr.

Kigger vi frem mod weekenden, ser det dog allerede ud til, at det flotte efterårsvejr kommer igen med både plads til solen og 18 grader.

Sensommerlige onsdag

Som sagt så bød onsdagen i dag på helt sensommerlige temperaturer mange steder. Da det var varmest, nåede termometeret 21,3 grader ved Aarhus Lufthavn.

Det var ikke kun ved Aarhus, at man kunne nyde over 20 grader i dag. Det gjorde sig også gældende i Sønderjylland og på Sjælland. På kortet nedenfor kan man se, hvor varmt der blev rundt om i landet.

Torsdag byder på rigtigt efterårsvejr - i weekenden bliver det pænt igen

Torsdagen byder på alt andet end flot efterårsvejr, da et kraftigt blæsevejr rammer landet. TV 2 VEJRET har varslet vindstød af stærk stormstyrke.

For dem, der ikke er klar til rigtigt efterårsvejr endnu, så skal torsdagen blot overstås. Allerede fredag begynder vinden at aftage, og der vil kun være enkelte byger.

Weekenden ser ligefrem pæn ud med aftagende vind og plads til solen.

Temperaturen fejler heller ikke noget, og vi kan være heldige at nå 17 til 18 grader både lørdag og søndag, hvilket ikke er noget at klage over på denne årstid.

En fem-døgnsprognose som denne er ikke noget, man skal tage for givet i slutningen af september, så det handler om at nyde vejret i weekenden.

Hent TV 2 VEJRETs app

TV 2 VEJRETs app giver dig konstant et opdateret overblik. Du kan hente den her. Linket virker både til android og iPhone.

HENT APP'EN HER