Vejr

Grå tirsdag med forbigående regn

I aften holder det tørt i stort set hele landet med Bornholm som undtagelse.

Solskin bliver der ikke meget af på en tirsdag, hvor en front smutter forbi Danmark med levering af skyer og periodevis regn.

Radar - følg vejret her

På TV 2 VEJRETs radar kan du følge den aktuelle nedbør i Danmark. Radaren viser de seneste tre timers nedbør og giver overblik over vejrets vej hen over landet samt en prognose for, hvordan vejret vil bevæge sig mere end en time frem. 

Se hvor langt, regnen er nået hen over dig

Det er kun de østligste og vestligste egne, der i hver sin ende af dagen kan få lidt sol. Ellers tegner skyerne det dominerende billede.

Temperaturen når i dagens løb op mellem 15 og 17 grader vest for Storebælt og 13 til 15 grader øst for. Det er fronten, der dikterer temperaturen, hvilket vil sige, at det bliver gradvist varmere i takt med, at front og regn passerer landet.

Formiddag: Byger i vest

I nattens løb nåede temperaturen ned på 3,3 grader ved Tessebølle på Sydøstsjælland, og det er da også på Sjælland, at det er koldest her til morgen med 5 til 11 grader på termometret.

Længst mod vest er bygerne begyndt at gå i land. Her ligger temperaturen mellem 9 og 13 grader.

Resten af morgenen og formiddagen kan der være en smule sol til de østligste landsdele, og ellers breder skyerne sig mod øst sammen med regnbygerne.

TV 2 VEJRETs radar kan regnbygernes vej hen over Danmark følges.

Eftermiddag: Regn i øst

Til eftermiddag er det så blevet de østlige landsdeles tur til at få regn, mens det efterhånden holder tørt i den vestlige del af landet. Her kan der endda blive plads til lidt sol sidst på eftermiddagen.

Temperaturen når op mellem 13 og 17 grader. Varmest bliver det vest for Storebælt og køligst på Bornholm.

Dagen igennem vil det blæse en jævn til frisk vind fra nordvest.

I aften holder det tørt i stort set hele landet. Det er næsten kun Bornholm, som regnen endnu ikke har sluppet til aftenstund.

I resten af landet begynder der i aftentimerne at gå huller i skydækket, hvilket er et tegn på, at en smuk onsdag venter om hjørnet.