Vejr

Lørdagen fortsætter i gråt

Det grå, våde vejr fra de foregående dage fortsætter – men der er mere sol på vej. 

Efteråret er kommet over os. Selvom det stadig er relativt lunt, er dagens ret den samme grå suppe som i går. Lørdag er vi igen stået op til skyer, og for de fleste vil det fortsætte sådan dagen igennem.

- Det er en grå, men også ganske lun morgen med 11 til 15 grader, fortæller meteorolog ved TV 2 VEJRET Andreas Nyholm.

Skydækket vil formentlig holde hele dagen. Der er dog mulighed for opbrud enkelte steder, og det vil give en følelse af markant bedre vejr, hvor det sker, fordi luften stadig er varm.

Temperaturen vil sagtens kunne nå 16-17 grader, og den vil kunne komme endnu højere op, hvis solen kommer igennem. Generelt ser det dog ud til, at dagen bliver overvejende grå, men med håb om lidt lys på himlen i perioder.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. 

Følg regnen her

Der kan også være finregn i luften, så en paraply i tasken er en god idé, selvom der er tale om små mængder regn, siger Andreas Nyholm.

Vinden vil være svag til jævn over det meste af landet. Der er tale om østenvind, og ude ved østersøkysterne kan den blive op til frisk.

Til gengæld ser vejret ud til snart at skifte i en mere solrig retning.

- Hungrer du efter lidt efterårssol, ser det bedre ud i morgen, siger Andreas Nyholm.