Vejr

Her kommer der mest sol onsdag

Alle får solen at se i lidt eller nogen grad, hvor temperaturen kan kravle op omkring 22 grader.

Onsdag bliver en af ugens pæneste dage, hvor udendørs sysler kommer til at foregå i stille og roligt vejr, da der næsten ingen vind vil være.

Tørvejr vil det mest af alt også holde sig til, men over de vestlige egne vil der dagen igennem være flere skyer, der helt lokalt kan give lidt smådryp.

Ellers forventes en dag med nogen eller en del sol, og hvor temperaturen i dagens løb topper mellem 16 og 22 grader.

Skyet start flere steder

De tidlige morgentimer onsdag minder meget om tirsdagens start, hvor man flere steder er stået op til skyet vejr. Især over det vestlige og sydlige Jylland samt store dele af Sjælland er himlen domineret af skyer.

I resten af landet står man op til sol fra en blå himmel - på nær på Bornholm, hvor der også hænger lidt skyer.

I løbet af formiddagen forventes det, at der efterhånden kommer flere skyer på himlen i det nordlige og østlige Jylland, mens der går opbrud i skydækket mod sydvest og over Sjælland.

Til middag forventes der dermed nogen sol over de vestlige egne og solrigt vejr over de østlige landsdele. I det vestlige Jylland kan der endda være lidt smådryp, men det vil næsten ikke bemærkes.

Flest skyer i vest - mest sol i øst

I eftermiddag bliver landet mere eller mindre opdelt, og er du til sol og blå himmel, skal du søge øst for Storebælt. For det er på disse kanter, at solen får mest plads til at skinne i eftermiddag.

Og det er da også mod øst, at de højeste temperaturer findes onsdag, hvor termometret i eftermiddagens løb kan snige sig op på omkring 22 graders varme.

Længere mod vest, hvor der er flere skyer på himlen, bliver det noget køligere med mellem 16 og 20 grader, når det bliver varmest.

For de fleste vil dagen føles ganske behageligt på grund af de svage vindforhold.

I aften falder de fleste skyer sammen, og en solrig aftenstund venter mange danskere med temperaturer, der falder til mellem 15 og 18 grader.