Vejr

Pæn torsdag med sol til alle

Termometret kan vise omkring 24 grader.

Torsdag står de fleste op til en del skyer på himlen, men hvor der også er sprækker imellem skyerne.

Hent TV 2 VEJRETs app

TV 2 VEJRETs app giver dig konstant et opdateret overblik. Du kan hente den her. Linket virker både til android og iPhone.

HENT APP'EN HER

Mest morgensol finder man i Nordjylland og på Bornholm.

I løbet af dagen vil en opklaring brede sig ud over det danske sommerland og give nogen eller en del sol til alle.

Flest skyer i formiddagstimerne

Mindst sol får man i begyndelsen af torsdagen, hvor en relativ tynd skydyne ligger over landet, men hvor mange også kan se op til den blå himmel.

Ret hurtigt begynder en opklaring at indfinde sig i den nordlige del af Jylland, så det i formiddagstimerne er over de sydlige egne, at de fleste skyer findes.

I løbet af formiddagen stiger temperaturen til omkring 20 graders varme.

Nogen eller en del sol i eftermiddag

De fleste kan nyde en eftermiddag, hvor der er god plads til solen. Flest skyer findes fortsat over de sydlige egne i form af de blomkålslignende kumulusskyer.

Det ventes at holde tørt hele torsdagen. Dermed er det fortsat at være ekstra opmærksom, hvis der tændes op i grillen eller bålet, da naturen er meget tør lige nu.

Temperaturen når i eftermiddag op mellem 19 og 24 grader. Lokalt kan de 25 grader – og dermed en sommerdag – nås. Varmest bliver det i Nordjylland.

I løbet af dagen begynder vinden at friske op til en jævn til frisk vind fra vestlig retning. Går turen til stranden, skal man fortsat være opmærksom på blandt andet hestehuller.

En pæn sommeraften venter i aften med en del sol til de fleste, og hvor temperaturen i aftentimerne falder til mellem 17 og 20 grader.

Fortsat vil det blæse med en frisk vind fra vest, især over de vestlige egne.