Vejr

Sådan bliver vejret i næste sommerferieuge

Det stabile sommervejr med nogen eller en del sol og få byger fortsætter ind i den kommende uge.

Det kan godt være, at der i forhold til de seneste dages blå himmel er kommet lidt flere skyer på himlen. Og det kan da også godt være, at temperaturen er blevet skruet en tak eller to ned i forhold til de lokale hedebølger, der har været.

Men når det er sagt, så holder vejret sig til den stabile løsning den næste uges tid, hvor et højtryk dominerer vejret over Danmark.

Hent TV 2 VEJRETs app

TV 2 VEJRETs app giver dig konstant et opdateret overblik. Du kan hente den her. Linket virker både til android og iPhone.

HENT APP'EN HER

Resultatet er en uge, hvor der i det store hele forventes tørvejr ugen igennem med gode chancer for nogen eller en del sol.

Temperaturen finder sig til rette i et normalt temperaturleje med omkring 23 til 25 grader som maksimum.

Eneste undtagelse er tirsdag, der både bliver en smule køligere, og hvor der samtidig kan falde lokale byger.

Mandag

Den nye uge starter i store træk, som den igangværende uge slutter. Nogen eller en del sol og med drivende skyer på himlen. I forhold til søndagens vejr forventes lidt færre skyer på himlen og mere plads til solen.

Temperaturen kommer til at være en tro kopi af søndagens temperatur med mellem 20 og 23 graders varme.

Ud på eftermiddagen kan der i forbindelse med solopvarmning opstå enkelte lokale byger, men alt i alt bliver det en pæn mandag, hvor vinden samtidig er aftagende til en let vind fra vest.

Tirsdag

Højtryksvejret sender tirsdag køligere luft ned over landet fra nordvest. Det kan give en del flere skyer på himlen, og hvor der dagen igennem kan opstå byger.

Den kølige luft kan aflæses på termometret, da tirsdag bliver ugens køligste dag med temperaturer, der topper mellem 18 og 21 grader.

Det blæser igen op tirsdag til en frisk vind fra vest. I Nordjylland op til en hård vind.

Onsdag og torsdag

Midt på ugen bliver det igen en smule lunere og med aftagende vind. Temperaturen kommer begge dage op mellem 20 og 24 graders varme.

Samtidig vil der være god plads til solen, og med de rolige vindforhold bliver det et par hæderlige dage til udendørsaktivitet, hvor man nu end holder sommerferie.

Weekenden

Frem mod næste weekend begynder et lavtryk at nærme sig Nordvesteuropa. I første omgang ser det ud til, at det i en overgang kan resultere i varmt og solrigt vejr med over 25 graders varme.

Men i løbet af weekenden har prognoserne, at lavtrykket begynder at sende fronter ind over Danmark og dermed mere ustabilt vejr.

Udviklingen er fortsat usikker – især timingen af systemerne, men det ser ud til, at ugen slutter med mere ustadigt vejr.