Vejr

Mandagens vejr kalder på en tur på stranden

Vi kan få helt op til 27 grader og godt med sol i løbet af dagen.

Varmen kommer for alvor i dag, og mandag ser ud til at blive både varm, solrig og tør stort set over hele landet.

- Det ser godt ud, hvis man kan lide sol og tørvejr. Det bliver den første dag med rigtigt strandvejr i nogen tid, siger meteorolog ved TV 2 VEJRET Andreas Nyholm.

Selvom vi ikke slipper helt for lidt byger, ændrer det ikke billedet af en overordnet set varm sommerdag.

Temperaturen kommer nogle steder op på 26 måske endda 27 grader, og der vil ikke være mange steder, hvor vi kommer under 23 grader.

Der er mulighed for skyer hen over den sydvestlige del af Jylland, og der vil være en lille risiko for byger. Men det vil ikke ændre det overordnede billede af en rigtig varm og solrig dag.

Solen kommer til at kigge mest frem i nord og i øst, mens der vil være lidt flere skyer i perioder i den sydvestlige del af landet.

Fra Østersøen kommer der en jævn til frisk vind, der vil gå hen over Bornholm, Lolland-Falster og Sydfyn.

Dermed skal man måske overveje en vestvendt strand i de områder, hvis man føler sig klar til en dukkert i de stadig relativt høje temperaturer.

Så varmt er badevandet hos dig

Husk, at du kan finde dine lokale badevandstemperaturer på TV 2 VERJETs hjemmeside og i vores app. Klik her, og se dit badevand. 

UV-indekset kommer op på 6.

- Det er højsommer, så det er med at smøre sig godt ind i solcreme, hvis man skal til stranden, lyder det fra Andreas Nyholm.