Vejr

Tørvejr til de fleste onsdag

Til Danmarks EM-semifinale i aften forventes en pæn sommeraften og stort set tørvejr.

Efter et par dage med kraftige tordenbyger og skybrud flere steder bliver onsdag noget mere rolig rent vejrmæssigt.

Fronten, der var drivkraften bag tirsdagens tordenvejr, ligger nu hen over Bornholm, hvor der lige nu er ved at trække et regnvejr op.

Resten af landet er stået op til stort set tørt vejr. Flest skyer er der mod øst, mens solen har god plads over de vestlige egne.

I aften, hvor Danmark spiller EM-semifinale i fodbold, forventes der stort set tørvejr med kun få lokale byger.

Formiddagen giver skyer i øst og sol i vest

På grund af gårsdagens frontzone er landet i formiddagstimerne fortsat delt op med skyer i de østlige egne og sol i de vestlige.

I løbet af formiddagen kan enkelte lokale byger i vest begynde at blive dannet, og ellers er det bornholmerne, der til en start render med regnen.

Vinden er jævn til frisk fra sydlig retning, men termometret forventes at ramme 19 til 22 grader inden middag.

Mere sol, men også flere byger

I eftermiddag trækker fronten stille og roligt længere mod øst. Det åbner op for en del sol til de østlige egne. Bornholm må dog vente nogle timer endnu på solen, da regnen først forventes at slippe Klippeøen midt på eftermiddagen.

Følg regnen på TV 2s radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. 

Følg regnen her

Over de vestlige egne kan der i eftermiddagstimerne dannes lokale byger. De forventes dog at være i småtingsafdelingen, og de fleste vil opleve en pæn eftermiddag.

Temperaturen kan i eftermiddag lokalt komme op på 25 grader, men vil for de fleste toppe med mellem 20 og 24 graders varme.

Fodboldvejret

I aften spiller det danske landshold en stor EM-kamp, da de møder England ved semifinalerne. I den forbindelse er der med garanti mange danskere, der skal ud og se fodbold ved diverse storskærmsarrangementer.

Og det bliver med en flot sommeraften i sigte, hvor langt de fleste vil opleve tørvejr med nogen eller en del sol på programmet. I Jylland kan der fortsat være enkelte lokale byger, men hvis de kommer, vil de være hurtigt overstået.

Ved kampstart klokken 21.00 ligger temperaturen på 18 til 20 grader, mens den i de efterfølgende timer falder til mellem 13 og 18 grader.