Vejr

Smuk forårssøndag med op til 18 grader

Weekenden slutter af med udevejr - tørt og godt med sol.

Hvis du nød dagen i går, kan du godt glæde dig til i dag. Søndag bliver vejret endnu bedre, og temperaturen kan nogle steder komme helt op på 18 grader.

- Vi har en rigtig smuk forårsdag forude, siger meteorolog ved TV 2 Vejret Lone Seir.

Selvom dagen begynder koldt med temperaturer næsten nede på frysepunktet, vil der allerede være god chance for at se solen.

Ude ved vestkysten er der nogle skyer, der kan give lidt smådryp, men det vil snart være overstået. De fleste vil opleve, at det overvejende er tørvejr ligesom i går.

Vinden kommer fra nordøst og vil være svag til jævn. Det bliver mest blæsende ude ved kysterne, og i Østersøområdet ved Bornholm og ved Jammerbugten kan vi måske ramme en frisk vind.

Der vil være spredte skyer, men de vil hurtigt passere, og dagen vil føles varm og solrig. Den svage vind vil bidrage til herlighedsværdien.

Selvom dagen startede nede ved frysepunktet, kommer temperaturerne hurtigt til at stige, når solen får fat.

De fleste steder kommer over 10 grader, og nogle steder kan de komme op på 17-18 grader. Til gengæld er vi også ved at være så langt henne på foråret, at vi skal til at holde øje med vores hud i solen.

- UV-indekset er oppe på 3,5, så er man ude længere tid ad gangen, skal man tænke over, om man kan holde til solen, eller om man risikerer at blive skoldet, lyder det fra Lone Seir.