Vejr

Først kommer der regn og blæst, men det ender med sol i hele landet

Det vil regne 2-3 timer først på dagen, men solnedgangen bliver smuk.

Aprilvejret er i øjeblikket meget omskifteligt, og fredagen adskiller sig ikke.

En front er ved at passere Danmark, og den giver 2-3 timer med regn, før det begynder at klare op på bagsiden af koldfronten. Du kan her følge regnen på radar.

Radar og observation klokken 6.25.

Ovenstående grafik viser fronten med regn ned gennem den centrale del af Jylland. Fronten med skyer har desuden betydet, at temperaturerne er højere fra morgenstunden end de foregående morgener. Det er omkring 5 grader i hele landet fra morgenstund.

Opklaring med sol

Som fronten trækker længere mod øst, klarer det op i vest. Midt på formiddagen ventes fronten at være placeret fra Nordsjælland videre over Fyn og Sønderjylland.

Prognose klokken 10.30.

Derfor når det inden middag at klare op i det meste af Jylland. Det betyder vekslende skydække med længere perioder med sol, og kortere perioder med skyer. Der kan komme enkelte kortvarige regnbyger på bagsiden af fronten.

Prognose klokken 15.

I løbet af eftermiddagen klarer det efterhånden også op i de østlige egne, men mod sydøst kommer opklaringen først til aften.

Blæsende med op til 10 grader

Det vil være blæsende hele dagen. Særligt i Nord- og Vestjylland, hvor vestenvinden vil være op til kuling. I Jammerbugten kan der måske optræde enkelte vindstød af stormstyrke.

Prognose klokken 20.

Temperaturen vil generelt holde sig mellem 6 og 9 grader, hvor der bliver køligst i Nordjylland. Lokalt kan vi måske komme op på 10 grader.