Vejr

Solrigt, men køligt påskevejr

Påskedagene byder på omkring 10 grader, og flere af dagene bliver solrige.

Efter nogle dage med meget lunt forårsvejr bliver det markant køligere i påskedagene.

Dagtemperaturerne vil placere sig omkring 10 grader og der vil komme udbredt nattefrost.

Skærtorsdag med koldfront og skyer

Allerede onsdag aften vil skyer fra en koldfront trække ned over Danmark fra nord. Fronten giver en smule regn i løbet af natten og vil skærtorsdag morgen give regn til Sjælland, Fyn og Sydjylland.

I løbet af morgenen og formiddagen vil solen komme frem i det meste af Jylland, mens skyer og regn endnu kan husere i de sydøstlige egne. Især på Bornholm vil det regne i formiddagstimerne.

Om eftermiddagen vil termometrene i Jylland komme op på 12 grader, mens temperaturen holder sig encifret i de østlige egne, hvor skyerne giver mindre plads til solskin.

Blæsende og kold langfredag

Langfredag tiltager vinden fra nordvest, og vejret vil føles koldere, selvom termometrene viser nogenlunde det samme som skærtorsdag. Nordvestenvinden vil være op til hård, og nær Vestkysten vil temperaturen opleves, som om det er cirka 4 grader.

Der kommer mest sol til det nordlige Danmark, men også i syd kommer der meget sol i eftermiddagstimerne.

Smuk og stille påskelørdag

Sidst på fredagen aftager vinden, og natten til påskelørdag kommer der frost de fleste steder i landet. Påskelørdag begynder med mellem 2 graders varme og 4 graders frost.

Alligevel vil man kunne nyde påskelørdag i fulde drag. Dagen bliver solrig med svag vind og eftermiddagstemperaturer på omkring 10 grader i hele landet.

Påskedagene måske med vinterligt vejr

Påskedag begynder antageligt med flot vejr, men i løbet af dagen vil en ny koldfront nærme sig fra nordvest.

Prognoserne her er mere usikre, men det holder antageligt endnu tørt frem til om aftenen. Herefter skifter vejret karakter, og det er muligt, at der natten til 2. påskedag eller i løbet af 2. påskedag kommer perioder med vinterligt nedbør.