Vejr

Tirsdag byder på solskin til de fleste

Enkelte steder kan der dog også komme byger.

Efter knap en uge med meget ustadigt vejr vil vi nu gå en række dage i møde, der byder på mere stabilt martsvejr.

Det betyder, at der er gode chancer for at se solen i dagtimerne, men til gengæld skal vi - for en stund - igen vænne os til udbredt nattefrost.

Tirsdag befinder vi os mellem to større områder med skyer. Ét øst for Danmark, der gav os byger mandag, og som fortsat driller på Bornholm. Her kan der komme byger af og til en stor del af dagen, men det kan ikke udelukkes, at solen også kan skinne i perioder.

Over Nordsøen nærmer fronter sig langsomt Danmark fra vest, men vil ikke berøre landet inden for det næste døgn.

Mellem de to områder er der ganske pænt vejr, selvom der også er skyer på himlen flere steder tirsdag morgen. De steder, hvor det derimod er klart vejr, er temperaturen faldet til et par graders frost.

Koldest har det været i Tylstrup nord for Aalborg, hvor temperaturen har været nede på minus 3,5 grader tirsdag morgen. Flere andre steder i Jylland har temperaturen været nede mellem 1 og 3 minusgrader, mens frosten har været lettere på Fyn og Sjælland.

Solen kommer frem

I dagens løb får langt de fleste solen at se, og temperaturen vil stige til mellem 5 og 8 graders varme, hvor det bliver lunest. Da der ikke er meget vind tirsdag, vil man kunne mærke, at solen er ved at få magt.

De næste dage fortsætter det relativt pæne vejr, men alle dage er der mulighed for byger enkelte steder i landet. Bygerne vil de kommende dage flere steder være med slud og sne.