Vejr

Søndag byder på sol, men også tåge og genstridige skyer

Vinterens sidste dag byder på sol og 10 grader i nord, mens tåge og lave skyer holder temperaturen nede andre steder i landet.

Forårsfornemmelserne har været tydelige hele den sidste uge, men søndag vil tåge og lave skyer stække oplevelsen af lys og varme i store dele af landet.

I løbet af natten vil der dannes tåge i store dele af Jylland og mange steder på øerne. Tågen vil lokalt være så tæt, at det er generende i trafikken. Heldigvis er der ikke meget trafik på en søndag morgen.

TV 2 vejret har derfor udsendt varsel om risiko for tæt tåge for dele af Danmark.

Varsel om risiko for tæt tåge søndag 28. december klokken 2 til 10.

Når vejret om vinteren er klart er forsigtig kørsel smart

Det er dog ikke kun i forbindelse med tåge, at man skal være ekstra opmærksom i trafikken. I de nordlige egne, hvor vejret er klart, vil der være risiko for rimglatte veje.

Prognose af tåge (sigt under 50 meter), vind og temperatur søndag klokken 9.

I løbet af morgenen og formiddagen bliver sigtbarheden bedre, og tågen løfter sig til lave skyer. Vejret vil derfor fortsat være bedst i de nordlige egne.

Vinteren slutter med 10 graders varme

Søndag eftermiddag kommer der perioder med sol til det meste af landet, men særligt Vestjylland, Vestsjælland og Lolland kan stadig strides med skyer i lange perioder.

Prognose klokken 15.

I Nordjylland når man op mellem 8 og 10 grader, mens det under skyer og ved vestvendte skyer kun vil måles cirka 5 grader.

Som søndag, februar og vinteren rinder ud vil temperaturerne igen falde. De fleste steder holder temperaturen sig et stykke over frysepunktet, men lokalt vil vi igen se let nattefrost.