Vejr

Smuk lørdag med op til 11 grader

Vinden er aftaget og termometrene når en smule højere op end fredag.

Den sidste lørdag denne vinter bliver med behageligt vejr og forårsfornemmelser. Ligesom fredag byder dagen på solperioder, og perioder hvor skyer dækker for solen.

Vinden er aftaget og fortsætter ret let, hvilket kan få termometrene lidt højere op end fredag. Fredag holdt temperaturen sig under 10 grader, lørdag vil dele af landet få 10-11 grader.

Observationer lørdag morgen.

Risiko for glatte veje

Det klare og stille vejr har dog også betydet, at morgenen begynder med frost mange steder. Der meldes om risiko for glatte veje i Nordjylland, Østjylland og Nordvestsjælland, så det er en god ide at køre forsigtigt i morgentimerne. I den sydlige del af landet er det lidt lunere, og her er der ingen meldinger om glatføre.

Prognose klokken 10.

I den sydvestlige del af landet er det til morgen ret skyet, men der vil i løbet af formiddagen komme perioder med sol til hele landet.

Østlige landsdele får 8 til 11 grader i eftermiddag

I eftermiddag, når temperaturen er højest, vil termometrene vise mellem 5 og 11 grader. Det bliver varmest i områder, hvor luften har bevæget sig langt over land.

Prognose klokken 15.

Da vinden er fra vest, kan man forvente 10-11 grader i Østjylland, mens det er køligere i resten af landet. I Øst- og Nordsjælland vil få små 10 grader, mens kyster med pålandsvind kun kan mønstre omkring 5 grader.

I aften bliver det delvist klart og temperaturen falder til cirka 5 grader i hele landet, og i nat vil der igen lokalt komme nattefrost.