Vejr

Se de fantasifulde snefigurer

Onsdagens snefald har givet anledning til at slippe kreativiteten løs i vinterlandskabet. For en snemand kan se ud på mange måder.

Han var ellers gået hen og blevet en sjælden gæst i Danmark, ham snemanden. Men med det iskolde vintervejrs genkomst i februar er den efterhånden truede race pludselig tilbage i fuldt flor over det ganske land.

Onsdagens snefald var nemlig ideelt til at bygge snemænd med, da snefnuggene var tilpas våde og dermed "kittede" godt.

En klassisk snemand står naturligvis stoisk med tyk mave, gulerodsnæse og kartoffeløjne. Bedømt ud fra de billeder, som TV 2 VEJRETs brugere er flinke til at indsende, trives han fint derude i øjeblikket, men han har dog også fået selskab af nogle fantasifulde fætre og kusiner.

Vi bringer her et udpluk – og takker for de mange bidrag til at gøre vinterlandskabet lidt sjovere.