Vejr

Regnvåd onsdag - her kommer det til at regne hele dagen

I Jylland ventes stedvis omkring 20 millimeter regn, mens øerne kan nøjes med 5 til 10 millimeter.

Det seneste døgn har været regnfuldt, men det bliver værre onsdag. I dele af landet vil det næsten regne uafbrudt.

Det er en varmfront, der populært sagt løber på langs af sig selv, som får det til at regne så meget og så længe.

Tirsdag i Haderslev. Siden tirsdag morgen er der mange steder i Jylland faldet over 15 millimeter regn.

Siden tirsdag morgen er der mange steder i Jylland faldet over 15 millimeter regn. I Borris nær Skjern i Vestjylland er den målestation, der måler mest regn. Her er der registreret 18,9 millimeter regn (onsdag klokken 6.45).

Prognose af regn onsdag. Den hvide ellipse indrammer det område, hvor det regner det meste af dagen.

Netop fra Skjernkanten og til Skagen – i det område, der er markeret på ovenstående grafik – ventes det at regne stort set hele dagen. Du kan her se, hvor det regner netop nu.

Der ventes yderligere 10 til 20 millimeter i Jylland i dag, mens der generelt 'kun' kommer mellem 5 og 10 millimeter regn til øerne. Udover to meget regnfulde dage vil regnen også smelte alt den sne, der lå og stedvis endnu ligger. Det betyder, at der samles store regnpytter, og man kan forvente, at ikke asfalterede stier vil blive smattede.

Prognose klokken 10.

Vind og temperatur ændrer sig næsten ikke i dag. Vinden bliver jævn til hård fra syd og sydvest med op til kuling ved Vestkysten. Termometrene vil vise mellem 5 og 8 grader.

Prognose klokken 15.

Regnen stilner noget af i aften, men man skal ikke forvente langvarigt tørvejr. Det vil stadig regne i perioder og primært i den nordvestlige del af landet.

Prognose klokken 20.