Vejr

Smukke efterårsdage med sol og tørvejr i vente

Efter en blæsende onsdag vil vinden aftage, og solen får meget plads de næste dage.

I sidste uge så efterårsferien meget våd ud i prognoserne, men dels har vejret overrasket positivt, og dels er prognoserne blevet pænere. De kommende dage byder på stort set tørvejr, gode mængder sol og aftagende vind. Det bliver nogle behagelige dage til udendørsaktiviteter i efterårsferien.

Kølig, men smuk torsdag

I nat vil temperaturen mange steder nå ned mellem 2 og 6 grader, og lokalt kan termometrene i det indre Jylland nå ned under frysepunktet.

Prognose torsdag formiddag klokken 10.

Der kommer nogen sol de fleste steder, men på Bornholm vil skyer dominere i længere perioder. Det kan resultere i et par millimeter regn til Solskinsøen, mens det holder tørt i resten af landet.

Prognose torsdag eftermiddag klokken 14.

Vinden aftager langsomt, men på Bornholm vil der fortsat i eftermiddagstimerne være op til hård vind fra nordøst.

Fredag med morgenfrost og ret solrigt vejr

Natten til fredag lægger vinden sig, og termometrene når ned under frysepunktet flere steder i landet.

Prognose af skydække fredag formiddag.

Morgenen og formiddagen bliver generelt flot, men lave skyer kan drille det ellers solrige vejr. Stor risiko for skyer er der på Bornholm og Nordjylland.

Prognose af temperatur, skydække og vind fredag klokken 14.

Eftermiddagen bliver med vekslende skydække, 9 til 12 grader og let til jævn vind fra nordøst. På Bornholm vil det fortsat være mere blæsende end i resten af landet, men også her er vinden aftagende.

Weekend med almindeligt efterårsvejr

I weekenden skal en svag front passere Danmark fra nord. Det betyder, at der kommer flere skyer, og både lørdag og søndag vil det smådryppe mange steder i landet. Temperaturerne vil fortsat placere sig på 10-12 grader. Luften er ret stille først på lørdagen, men tiltager, så søndagen bliver med frisk til hård vestlig vind.