Vejr

Sidste regnvejr i en mere end en uge falder i dag

Usædvanlig varm luft trækker ind over Danmark søndag.

En varmfront giver let regn fra morgenstunden flere steder, særligt i de nordlige egne. Og dråberne ser ud til at være de sidste i lang tid.

Gråvejr meget af dagen, dog chance for sol i syd.

Følg regnen på TV 2's radar

Husk, du kan altid følge regnen på vejr.tv2.dk eller vores app. Vores radar viser, hvordan regnen bevæger sig, og hvor den er på vej hen. 

Følg regnen her

Når dagens lille regnvejr er passeret, ser det ud til at holde tørt i mere end en uge. Nogle prognoser peger på, at det højtryksprægede vejr holder stand i mere end 14 dage. Hvad der sker efter en uge er altid behæftet med usikkerhed, men det er ret sikkert, at vi i en uge får det tørt.

Nedbør fra søndag kl. 15 og en uge frem. Danmark ligger lige i smørhullet.

Normalt er september og efteråret præget af mange regnvejr, der kommer ind fra vest, og indtil nu har vi også hver dag i september registreret regn.

Lun luft kommer allerede ind over Danmark i dag

Allerede søndag strømmer meget varm luft ind over Danmark fra vest. Desværre får vi ikke så meget ud af det søndag, da det forbliver mest skyet, og så er det ret blæsende dagen igennem med op til kuling i Nordjylland.

Varm luft strømmer op over Danmark i dag

Imens dagens regn primært falder i Nordjylland, så er der en chance for opklaring i løbet af eftermiddagen mod syd. Kommer opklaringen kan man måske kravle over 20 grader og for alvor smage sommervarmen, der er på vej.

Søndag kan vi komme over 20 grader i de sydlige egne.

Søndag forbliver dog bare en lille forsmag på, hvad der venter i starten af den nye uge, hvor vi flere steder kan nærme os 25 grader og dermed en sommerdag her midt i september.