Vejr

Onsdag bliver endnu en kølig juli-dag

Men solen kommer til at skinne i store dele af landet.

Det kølige julivejr fortsætter ufortrødent onsdag, hvor en frisk nordvestenvind fortsat blæser nedover Danmark. Den oprindeligt kolde luftmasse har givet nattemperaturer ned til 3,4 grader i Billund i nat, men takket være solens hjælp er temperaturen nu hastigt stigende.

Det ændrer dog ikke på, at det ikke ligefrem bliver prangende temperaturer, vi vil opleve i dagens løb. De fleste steder vil man opleve mellem 15 og 19 grader, men i københavnsområdet kan det ikke udelukkes, at termometret vil vise 20 grader.

Vejrsituationen onsdag eftermiddag. De fleste steder vil solen skinne i længere perioder, men samtidigt kan det - ved kysterne - blive ret blæsende.

Man kan dog glæde sig over, at solen generelt vil skinne i det meste af landet, selvom der vil være mange drivende cumulusskyer. Lokalt kan enkelte af dem vokse sig til en byge - men langt de fleste vil opleve tørvejr.

Derimod vil vinden - navnlig først på dagen - være op til frisk eller hård fra nordvest, men i dagens løb aftager den efterhånden, hvilket vil få det til at føles mere sommerligt.

Selvom der nu er gået tre uger af juli måned, så ville måneden - hvis den sluttede i dag - være den koldeste juli i 27 år med en gennemsnitstemperatur på blot 14,3 grader. Formentligt ender måneden med en middeltemperatur mellem 14,5 og 15,0 grader.