Vejr

Behageligt sommervejr med nogen sol og op til 22 grader

Stedvis vil der komme byger - lokalt med torden.

Den stærke varme og høje luftfugtighed er overstået. I denne uge vil temperaturerne være mere beherskede og regnperioderne hyppigere.

I nat har temperaturen været under ti grader flere steder i landet, hvilket er langt mere behageligt end de tropenætter, vi har haft de foregående to nætter.

Prognose klokken 10.

I formiddag vil der i Vestjylland komme lokale tordenbyger, men i resten af landet holder det stort set tørt. Især centralt og østligt i landet vil der være lange perioder med sol.

Prognose klokken 15.

I eftermiddag når temperaturen op på 20 til 22 grader i de østlige egne, mens det vil være lidt køligere i Jylland. De fleste steder holder det tørt. De steder der kommer byger, vil det regne forholdsvist kortvarigt.

Prognose klokken 20.

Aftensolen dominerer øst for Storebælt, mens et større regnvejr i løbet af aftenen vil bevæge sig ind over Jylland. Dagens byger og aftenens regnvejr kan følges på radar.

Prognose klokken 23.

Nedenstående prognose viser, at det er meget små mængder regn, der vil falde over Øerne, mens man i Vestjylland kan forvente over ti millimeter. Natten til tirsdag vil regnvejret fra vest give yderligere cirka 5 millimeter regn.

Prognose af regn mandag 29. juni.

De kommende dage bliver en anelse køligere, og især tirsdag bliver regnfuld.

Femdøgnsprognose fra tirsdag 30. juni til lørdag 4. juli.