Vejr

Mandag bliver grå - men snart får vi over 20 grader

Der er mange, der slet ikke ser solen i dag. Til gengæld bliver der mange solskinstimer de næste dage.

Nu er der endelig sol og varme på vej. Efter en kold og blæsende weekend venter en grå og våd mandag, men der er over 20 grader og sol på vej.

Prognose af temperatur på Kristi himmelfartsdag.

Mandag morgen kan man nyde lidt solskin i Nordjylland, men ellers handler dagen om gråvejr og til tider regn. Regnen kommer med ret svag intensitet. Til gengæld vil det regne i længere perioder, og man kan forvente omkring fem millimeter.

Prognose klokken 10.

I løbet af formiddagen bliver det overskyet i hele landet, og der kommer et mere sammenhængende regnvejr i sydvest. Du kan her se, hvor det regner netop nu. Temperaturen holder sig i dag mellem 10 og 13 grader. Dagens gode nyhed er ret rolige vindforhold.

Prognose klokken 12.

Ved middagstid kan man forvente regn i hele den sydlige del af landet, mens vejret er en anelse bedre mod nord. Her er dog også ret gråt med stedvis lidt småregn.

Prognose klokken 15.

I eftermiddagstimerne trækker regnvejret i de sydlige egne mod øst, men selvom regnen ophører, skal man ikke forvente opklaring. Det vil fortsat være skyet og diset.

Prognose klokken 18.

Til aften vil regnen husere mest i nord, mens der kun er stedvis småregn i de sydlige egne.

Prognose tirsdag eftermiddag.

Tirsdagen begynder ret skyet med risiko for enkelte regnbyger, men det klarer flot op med eftermiddagstemperaturer mellem 13 og 16 grader.

Op til 20 grader på Kristi himmelfartsdag

Onsdag og Kristi himmelfartsdag får vi også meget sol, og temperaturen stiger, så vi kan nå op på 20 grader.

Torsdag aften kan der måske igen komme regn, men det er stadig usikkert.

Femdøgnsprognose fra tirsdag 19. maj til 23. maj.