Vejr

Solrig ny uge med stigende temperatur

Det solrige og tørre vejr fortsætter de næste dage, men sidst på ugen kan der igen komme regn.

Der er forår i luften, selvom nætterne er kolde. Det fortsætter de næste dage, og dagtemperaturen løfter sig en smule fra dag til dag.

Femdøgnsskema for hverdagene i uge 13

Højtrykket, der sørger for det gode vejr, vil dog efterhånden fortrænge mod øst, hvilket åbner for, at fronter og regn kan ankomme sidst på ugen.

Prognose mandag eftermiddag klokken 14.

Mandag vil igen byde på meget sol, men særligt i den nordlige del af landet kan der også komme perioder med en del skyer. Dagtemperaturen vil placere sig omkring 5 grader, og det vil føles koldt med en vind, der frisker op i løbet af dagen. Ved Vestkysten ventes op til hård vind.

Prognose tirsdag klokken 13.

Tirsdag kan vi i Jylland nå op på 8 eller 9 grader, mens det stadig er cirka 3 grader køligere i de østlige landsdele. Af ovenstående grafik kan man se, at højtrykket, der giver os forholdsvist mildt vejr, giver vintervejr i Sydøsteuropa.

Onsdag og torsdag bliver det en anelse lunere og fortsat med meget sol. Herefter er vejrudviklingen ret usikker. Fredag kommer der flere skyer, og nogle modeller har et solidt regnvejr til Danmark. I næste weekend tyder alt på, at det højtryksprægede vejr ophører. Herefter bliver vejret igen mere omskifteligt.