Vejr

Byger i dag, men det bliver meget værre i morgen

Dagens byger vil lokalt give fem millimeter regn, mens hele landet får omkring ti millimeter i løbet af tirsdagen.

Foråret er begyndt, men på mange måder føles vejret efterårsagtigt. I dag vil intense byger i korte perioder give regn, men i morgen kommer det næste store regnvejr til Danmark. Her kan man se, hvor det regner netop nu.

Prognose af vejret 9. marts Video: Jens Ringgård Christiansen

Mandagens kraftigste byger vil husere først på dagen. I eftermiddag og til aften vil bygeaktiviteten falde både i antal og intensitet. Det betyder, at det holder tørt det meste af tiden. Temperaturen kommer op i underkanten af ti grader, og vinden er ret rolig i forhold til de kommende dage.

Prognose af samlet mængde regn mandag 9. marts.

De mest intense byger kan levere op til fem millimeter regn, men generelt falder der omkring tre millimeter i løbet af mandagen.

Regnfuld og blæsende tirsdag

Tirsdag vil fronter med regn bevæge sig lige ind over Danmark fra vest. I store dele af Jylland ventes mellem 10 og 15 millimeter regn. Nordjylland og Øerne kan forvente mellem 5 og 10 millimeter regn.

Prognose af samlet mængde regn tirsdag 10. marts.

Tirsdagens vejr vil føles meget efterårsagtigt. Temperaturerne vil nå op mellem fem og otte grader, og vinden tiltager op til hård vind, ved sydvendte kyster op til kuling.

Prognose af vejret tirsdag klokken 13.