Denne liveblog opdateres ikke længere.

Hvad sker der? Flere steder i Danmark kæmper man med oversvømmelser efter store mængder regn. Hold dig opdateret på udviklingen her.

Speedway-bane under vand: Aldrig oplevet noget lignende

Nørreåen er gået langt over sine bredder, og det har oversvømmet Kronjyllands Speedway Clubs bane. 

- Jeg har været formand herude i 16, 17 år. En enkelt gang har jeg oplevet, at der har været en storm, hvor vi oplevede lidt vand. Men ikke noget som det her, og nu har det altså stået på i i hvertfald en uges tid. Jeg er målløs, siger formand for Kronjyllands Speedway Club, Keld Hagen til TV 2 ØSTJYLLAND.

Vandstanden på speedwaybanen er en hel meter over banen. Og det kan få store konsekvenser for den kommende sæson.

- Vi har allerede sendt en ansøgning om udsættelse på sæsonstarten, så opstarten vil blive udskudt, siger Keld Hagen.

Selv når vandet på et tidspunkt trækker sig væk fra banen, vil der gå lang tid, før der igen kan køres speedway på banen.

Speedway-bane under vand: Aldrig oplevet noget lignende

Nørreåen er gået langt over sine bredder, og det har oversvømmet Kronjyllands Speedway Clubs bane. 

- Jeg har været formand herude i 16, 17 år. En enkelt gang har jeg oplevet, at der har været en storm, hvor vi oplevede lidt vand. Men ikke noget som det her, og nu har det altså stået på i i hvertfald en uges tid. Jeg er målløs, siger formand for Kronjyllands Speedway Club, Keld Hagen til TV 2 ØSTJYLLAND.

Vandstanden på speedwaybanen er en hel meter over banen. Og det kan få store konsekvenser for den kommende sæson.

- Vi har allerede sendt en ansøgning om udsættelse på sæsonstarten, så opstarten vil blive udskudt, siger Keld Hagen.

Selv når vandet på et tidspunkt trækker sig væk fra banen, vil der gå lang tid, før der igen kan køres speedway på banen, siger klubbens formand.

Pas på - flere dage med glatte veje forude

De våde veje risikerer at blive glatte de kommende nætter, fortæller meteorolog ved TV 2 Vejret Jens Ringgård Christiansen.

Torsdag morgen vil der være tale om landsdækkende frost. Der vil generelt være to til fem graders frost. Lokalt kan frosten komme helt ned på seks til otte frostgrader.

I løbet af torsdag ventes også snebyger flere steder, hvilket kan give sneglatte veje.

Smart klimaløsning sætter stopper for oversvømmede kældre

I Benløseparken i Ringsted plejede store mængder nedbør at være lig med oversvømmede kældre. Denne vinter har vand i kældrene dog ikke været et problem, selvom det har regnet mere end normalt.

Årsagen er, at Ringsted Kommune i 2017 indviede Benløse Bypark, skriver TV 2 ØST.

Parken indeholder en lang række bassiner, som fyldes op, når der kommer store mængder regn. Før i tiden lå der meget overfladevand, der løb ned mod husene, når det regnede i Benløse. Men på grund af bassinerne er det nu fortid.

Magtesløs kolonihavehusejer: - Det hele skal rives ned

I dag havde Bo Højrup fra Randers for første gang mulighed for at se til sit kolonihavehus, efter de massive regnmængder begyndte at lægge landet under vand.

- Jeg havde ikke forventet, at det var så voldsomt. Her lugter klamt og fugtigt, hele huset er påvirket, og alt er ødelagt, siger han til TV 2 ØSTJYLLAND.

Vandet stod på sit højeste omkring 10 centimeter højt i hans kolonihavehus. Og det har medført mug i både gulvbrædder, vægge og døre.

Når vandet engang forsvinder, regner han med, at det bliver nødvendigt at rive det hele ned og bygge et nyt hus.

Strandvejen i Aarhus er oversvømmet

En af de store indfaldsveje i Aarhus, Strandvejen, står onsdag eftermiddag under vand. Det skyldes tilstoppede riste og vand fra den nærliggende Mindeparken, skriver TV 2 ØSTJYLLAND.

Der arbejdes på at få styr på situationen, men lige nu skal bilisterne tage sig i agt på den meget benyttede indfaldsvej, siger Hans Rasksen, der er tilsynsførende formand hos Trafik og Veje i Aarhus Kommune.

Skiltevogne advarer om vand på vejen, og det ventes, at der er problemer i hvert fald frem mod klokken 19.00.

Facebook-gruppe hjælper med oversvømmelser: - Efter et kvarter stod der ti mand

I Lysbro ved Silkeborg hjælper man hinanden med at fylde sandsække gennem en Facebook-gruppe.

- I løbet af et kvarter stod der ti mand ved sandbunken og var klar til at arbejde. Det er fantastisk, at vi har den hjælp, siger Chris Rævsgaard, der selv er medlem af gruppen, til TV MIDTVEST.

- Vi har også selv været ude og hjælpe, og vi fortsatte ved vores egen nabo, da vi var færdige her i går.

Chris Rævsgaard kom i går hjem fra arbejde til et hus uden strøm og med en oversvømmet kælder. Oversvømmelserne skyldtes, at grundvandet havde presset sig op i huset.

Pludselig sank jorden: Vandpumper kunne ikke følge med

Natten til tirsdag steg vandstanden på Hostrupsgade i Silkeborg pludseligt, og kloakken på vejen stoppede med at virke, skriver TV 2 ØSTJYLLAND.

- Vi er ikke vant til, at der er så meget vand ovenpå kloakken. Vandet gik helt til støvlekanten, siger Mette Bøgvad, som er entreprenørchef ved Teknik- og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune.

Jorden i indkørslen til ejendommen, hvor kloakken er, kunne ikke klare presset fra det tunge vand, og derfor sank den flere centimeter. Den store mængde vand resulterede i, at beboerne ikke kunne gå på toilet. 

Derfor har Silkeborg Kommune nu sat en kombineret bad- og toiletvogn til rådighed for de ramte borgere.

Lokal smed redder sommerhuse for oversvømmelse

En lokal smed på Sydsjælland har udviklet en helt særlig sluse, der gør, at sommerhusejerne i den sydlige ende af Faxe Ladeplads ikke behøver at frygte oversvømmede huse.

Den mobile sluse blev udviklet af Smeden Faxe, efter et lokalt sommerhusområde i januar 2017 blev oversvømmet af store vandmasser, skriver TV 2 ØST.

Slusen er blevet brugt fire gange og sættes primært op, når vandmasserne i Østersøen bliver presset op i Den Botniske Bugt, og vinden pludselig vender, så den skubber al vandet hurtigt tilbage.

Indtast din adresse – så udsat er du ved fremtidens oversvømmelser

På kortet herunder kan du se, hvor udsat dit hjem er ved de mest ekstreme oversvømmelser. Er et område markeret med blåt, ligger det i en lavning i landskabet, hvor vand kan samle sig.

Stort stykke af klint styrtet i havet

Et stort stykke af Gals Klint ved Middelfart er styrtet i havet, skriver TV 2 FYN. Det er de store mængder regn, der fik klinten til at skride i Lillebælt.

For få dage siden blev et stykke af stien ved Gals Klint spærret af samme årsag. En stor bunke jord og træer ligger nu nede i vandkanten.

Esbjerg beder staten om hjælp: Vi kan ikke længere håndtere oversvømmelserne

Esbjerg Kommune beder nu staten om hjælp til at bekæmpe oversvømmelser, skriver Jydskevestkysten

Kommunen kan ikke længere selv håndtere alt det vand, der samles i områderne omkring primært Kongeåen og Ribe Å, skriver borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og Plan & Miljøudvalgsformand Karen Sandrini (S) i et brev til miljøminister Lea Wermelin (S) og klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S). 

Fredag bukkede et dige under for vandmasser øst for Ribe. Det førte til oversvømmede marker og fodboldbaner og vand i husene hos en lang række husejere omkring Ribe Å.