Vejr

Søndagssol til de heldige - skyer og byger på vej

Først på dagen er der masser af sol mod øst - men skyer fra vest fortrænger langsomt det gode vejr for en stund. Arkivbillede. Julie Madsen / Privatfoto

Skyer fra vest breder sig over landet, og ud på søndagen kommer der byger.

Det meget smukke og klare vejr er under angreb fra vest. Inden skyerne kommer, kan man nyde vintersol i de østlige egne. Det klare vejr betyder også, at det bliver koldt i nat. De fleste steder kommer temperaturen ned under frysepunktet på trods af, at skyerne presser sig på.

Prognose for i nat klokken 2.

Først på natten kan temperaturen komme ned på 4 graders frost, men med flere skyer stiger temperaturen sidst på natten.

Prognose for søndag klokken 9.

Ved solopgang kan man forvente frost de steder, det er klart, men selv i områder med skyer kan vejtemperaturen være under frysepunktet. Der er risiko for pletvis rimglatte veje.

Solopgang og solnedgang  søndag 1. december 2019.

I morgen- og formiddagstimerne vil der være nogen sol i de østlige egne, mens det er mere skyet i Jylland, hvor der også kan optræde enkelte byger. Bygerne vil sandsynligvis være regnbyger.

Prognose for søndag klokken 12.

Søndag eftermiddag vil skydækket være mere tæt - efterhånden også i de østlige egne. Der er risiko for lokale byger. I Jylland vil de fleste byger være med regn, mens der er større risiko for slud- eller snebyger i øst - særligt sent på eftermiddagen og til aften.

Prognose for søndag klokken 15.