Vejr

Blæsende og kold mandag - men det holder stort set tørt

Der er rolige vindforhold i dag - men det er også 'skiftedag' med hensyn til vindretningen. Efter næsten en måned med vedvarende østenvind, drejer vinden nu tilbage i vestlige retninger Stig Mikkelsen / TV 2 VEJRET

Der er brug for varmt og vindtæt tøj, selvom vinden i første omgang aftager lidt.

Det er i den grad blevet efterår.

Søndagen bød på vindstød af stærk storm i Nordjylland, og i nat har der været vindstød af stormene kuling flere steder. Det blæser fortsat, men selvom vinden i første omgang aftager lidt, så tiltager den igen i aften. I morgentimerne kan vi endnu få vindstød op til stormende kuling nær Kattegat og på Bornholm

Prognose klokken 10.

I formiddag vil skydækket veksle med sol i perioder og skyer i perioder. I Nordjylland kan der falde enkelte lette byger og temperaturen, der fra morgenstunden ligger mellem 10 og 14 grader, ændrer sig næsten ikke. Her kan du se, hvor der er byger netop nu.

Prognose klokken 15.

Det bliver en kølig mandag midt i september. Når temperaturen er højest i dag, når vi kun op mellem 13 og 16 grader. Skydækket vil fortsat veksle i hele landet, og de få byger der kommer, vil være meget kortvarige.

Prognose af regn frem til klokken 22.

I de østlige egne holder det tørt i dag, mens der stedvis falder byger i Jylland, Det er kortvarige og forholdsvis lette byger, men netop fordi det samtidig blæser, kan bygerne føles uvejrsagtige, mens de står på.

Prognose klokken 20.

I aften fortsætter vejret på samme vis som i dagtimerne de fleste steder. I Nordjylland vil vinden dog tiltage, og måske kommer der igen vindstød af stormstyrke nær Jammerbugten.