Vejr

Svag vind redder dagens vejr

Selvom der kommer skyer på himlen, bliver det en behagelig onsdag.

De fleste sukker nok efter en rigtig sommerdag med over 25 grader og høj solskin, men det er bare ikke sådan, juli ser ud i år. Og heller ikke i dag.

Til gengæld bliver det en behagelig dag, hvor man sagtens kan nyde livet udendørs.

I løbet af dagen kommer temperaturen til at ligge mellem 19 og 22 grader, og fordi det ikke kommer til at blæse nævneværdigt, bliver det rart opholdsvejr.

- Det er en svag til let vind, og det gør, at temperaturerne ikke føles meget lavere, end de faktisk er, forklarer meteorolog ved TV 2 Vejret Sebastian Pelt.

Dagen er begyndt med skyer i den vestlige del af Jylland, mens det allerede er begyndt at klare op i den østlige del af landet.

I løbet af formiddagen breder opklaringen sig, mens temperaturerne stiger op mod 20 grader. I løbet af eftermiddagen stiger de yderligere, og lokalt kan de endda nå helt op på 23 eller 24 grader.

- Prisen for det lidt varmere vejr er, at nogle af skyerne, der bliver dannet på grund af varmen, kan give enkelte byger. Men det bliver lokale byger, og de bliver ikke langvarige, siger Sebastian Pelt.

Bygerne kan ramme den østlige del af Jylland, den vestlige del af Fyn, Nordfyn samt den sydlige del af Sjælland.

Sidst på eftermiddagen dør bygerne ud, og der kommer endnu mere opklaring.

- Alt i alt bliver det en behagelig dag langt de fleste steder, og vi får en aften, hvor man sagtens kan spise ude, hvis man lige tager en trøje på, slutter Sebastian Pelt.

Sebastian Pelt viser, at der kommer skyer hen over landet og temperaturer på omkring 20 grader. Det gode er, at det ikke kommer til at blæse ret meget, og dermed får vi fuld glæde af temperaturerne.